28 януари 2009

ОТКРИХА "БАНЯТА" В ЗЛАТИЦА




В края на 2008-ма година Община Златица се сдоби с нов търговски обект, отговарящ на всички европейски изисквания, че и повече. В известната на всички ни от онова време „Баня”, намираща се в центъра на града ни, откри врати съвременно предприятие, предлагащо разнообразни месни артикули. С две думи тук можете да намерите дори „От пиле мляко” на изключително добри цени и с доказано качество.
Мария и Николай Николови – с ентусиазъм, желание и отговорност решиха в трудните времена на финансова криза, в които живеем днес, да открият нов обект, да вложат средства и труд на територията на общината ни, да създадат нови работни места, да рискуват с ново начинание, чиято реализация са избрали да бъде именно в Златица. Една наистина голяма инвестиция и новост, която ще допринесе за развитието на града ни.
На събитието присъстваха много приятели, партньори и бъдещи клиенти. И всички в купом пожелаха: „Да им върви по вода и да са пълни касите на фирмата, за да открият още работни места, да подпомагат както и досега обществения живот на Златица и да бъдат все така борбени, ентусиазирани и смели да осъществяват мечтите си”.
На многая лета

Днес „Банята” вече е Склад на едро за търговия с хранителни продукти, стопанисван от „НИК ПО ТРЕЙД” ЕООД с управител Николай Николов.
В него се предлагат: богат асортимент от пилешки, свински, телешки и агнешки меса, деликатеси и замразени зеленчуци, „глезорийки” от картофи.
Работно време: от понеделник до петък от 08.00 до 17.00 ч., събота от 08.00 до 14.00 ч., неделя – почивен ден. Екипът на фирмата Ви очаква, за да Ви обслужи любезно и да напълни кошницата Ви с вкусни артикули за Вашата трапеза.

Няма коментари: