30 юли 2011


Общо събрание на Национална мрежа за децата

На 24 и 25-ти юни в курортен комплекс “Златни пясъци” се проведе редовно общо събрание на Национална мрежа за децата, на което присъстваха повече от 200 представители на неправителствени организации, работещи с деца и семейства.
На събранието бе направен отчет за дейността на Мрежата - проекти, инициативи и каузи, по които са работили членовете в частност и като цяло, бе гласуван годишен отчет и избрано ново ръковоство.
В годишното събрание взеха участие и представители на Сдружение “За един по-добър живот”, което е член на НМД повече от две години.
Мисията на НМД е да заздрави и улесни сътрудничеството между сходните неправителствени организации и всички заинтересовани групи с цел гарантиране правата и благосъстоянието на децата.
Една от основните цели, която си поставя Мрежата е да работи за утвърждаването на ефективна политика в областта на социалното включване, където децата и семействата да са специално разгледани, отразявайки техните общи потребности и права и възможности за развитие.

Майсторство с дъх на женска ласка
Всеки, видял творенията на Криси Боянова, не би могъл да не ахне в захлас от красотата и оригиналността им. Картички, цветя, малки подаръчета, великденския яйца оживяват от сръчните й пръсти, изработени само и единствено от хартиени късчета.
Изящното изкуство на Криси Боянова можете да използвате като подарък за ваши близки и приятели,
за изпращане на покани, благодарствени адреси и картички до ваши бизнес-партньори, училища, детски градини...

Нейните творения могат да послужат за украса на сватбеното ви тържество - табелки за всички поканени гости, изящни цветя за украса на сватбените маси, сватбени покани и други.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА ПОРЪЧКА
на адрес: гр. Златица 2080,
ул. Кирил и Методий 22, тел.: 0888 13 90 54
e-mail: krisi85@abv.bg

Бъдете оригинални и неповторими,
като украсите своите лични тържества и уважите своите партньори и близки,
поднасяйки им като подарък
оригинално произведение от Криси Боянова.

Няма коментари: