30 юли 2011

ТЕНИС ТУРНИР В ПИРДОП


Повече от 30-тина състезатели и страстни любители на тениса се включиха в спортна проява, организарана от пирдопския Клуб по тенис на маса с председател д-р Георги Георгиев и спонсорирана от “Аурубис България” АД - Пирдоп във връзка с годишния фирмен празник на предприятието.
Състезанието бе проведено в рамките на два спортни дни, както и в две категории - на играчи, работещи в предприятието и състезатели, които не са свързани с него. Отличилите се в първата категория, работници на “Челопеч Майнинг” класирането бе: най-добър играч Иво Белишки от Златица, следван от Красимир Ганчовски, на трето място Валери Панов от Пирдоп.
Във втората категория на неработещи в “Аурубис” състезатели първото място грабна Йордан Лазаров, второ за Лукан Брайнов и трето за Павлин Гугов.
Между победителите от двете категории се състоя оспорван двубой за най-добрия играч на тенис-турнира, като Лазаров от отбора на неработещите в “Аурубис” успя да грабне победата от Иво Белишки с 3 на 1 гейма.
Настоящият спортен сезон е един от успешните през последните години за ветераните – членове на клуба.
Те взеха участие в Републиканско първенство за ветерани, където Никола Панов се класира на трето място в своята възрастова група. Той получи покана от БФТМ да бъде включен в националния отбор по тенис и да участва в Световното първенство за ветерани, което ще се проведе в гр. Истанбул, Турция.

Няма коментари: