13 май 2008

IDOL-ите жури в Училищен Мюзик Айдъл - Пирдоп

Две думи с водещия и един от виновниците това да случи в Пирдоп, Ростислав Хиеу Нгуен:
Началото: Идеята тръгна от нас, учениците. След като я споделихме с учителката ни по музика Мариана Върбанова, решихме да направим кастинг, за който се записаха над 70 участника. Смелост да се явят проявиха 50 от тях. Журито избра 13 да продължат и да вземат участие на големия концерт за определяне на Училищния Мюзик Айдъл.
Г-жа Върбанова бе гост в предаването ни по интернет-радио „Нов поглед” – „Пресечен терен”, където се роди идеята да поканим истинските Айдъли на нашия голям концерт. И това се случи, благодарение на подкрепата от Александър Илиев – собственик на „Нов поглед”.

Големият концерт: Вчера, 18-ти април самите Айдъли – Денислав, Деница, Нора, Ясен, Мария, Ана, Ивайло и Шанел пристигнаха в Пирдоп. Пред Гимназията с нетърпение ги очакваха всичките им местни фенове. Залата също тръпнеше в очакване на своите идоли.
След дългото раздаване на автографи, снимки и запознанства отблизо, айдълите бяха „привикани” в учителската стая. Естествено, не за да бъдат нахокани за изявите си, а за да бъдат приветствани от директорката, кметицата и учителския колектив. Правилата на училището важат и за тях.
През това време публиката тръпнеше, чакаше и ескалира с влизането на звездите. След дългите овации, настана време да започнем Шоуто.

Участниците: Христиана Генова, Христиана Христова, Теодора Вълкова, Даниела Василева, Георги Ганчев, Пресияна Върбанова,Таня Димитрова, Мирослав Делчев, Кирил Александров, Силвия Върбанова, Мария Велкова, Невелина Георгиева, Мария Стоянова впечатлиха айдълите с изпълненията си, със своята увереност и смелост да се явят и да пеят. Може би, защото си приличаха. Докато те пееха, айдълите припяваха, ръкопляскаха, танцуваха и изобщо много се кефиха.

Победителят: Таня Димитрова от 10а клас бе безспорния Училищен Мюзик Айдъл. Но… и Георги Ганчев впечатли всички и заслужено зае второто място. И както каза Ясен: „Жоро, ти ясен”!

Впечатленията от сцената - епицентъра на събитието: Изключителна публика. Изключителни участници. Изключителни гости. Незабравимо преживяване. Препускане + импровизация = ШОУ! Защото, това е School music idol. И както колегите водещи от „Сблъсък” казват: Няма невъзможни неща!

Няма коментари: