21 октомври 2013

ТОДОР ЧОМПАЛОВ ПИТА



Вх. № 94Т-48-3 /17.10.2013 г.

До Кмета на общината
До Председател ОбС
До Председатели ПК

Питания, напомняния и предложения от Тодор Георгиев Чомпалов – общински съветник


Г-жо Иванова, Г-н Генов,
Съгласно спуснатите ви инструкции от узурпаторите на местното ръководство на лявата партия, изявяващи се клоунски като управляващи, ми е пределно ясно, че на всички мои питания, предложения и напомняния няма да се обръща внимание. Така стана с мое писмо вх. № 94Т-48-2 / 12.08.2013 г., за което получих писмени уверения от кмета, че ще се предприемат действия, но това вече трети месец не става.
Като имам предвид, че писаното остава и като продължавам номерирането от предишното писмо, ви обръщам внимание на следното:

Юруш на туризма в община Златица - да починем до отровените води на Тополница

Признак на малоумие ли е предложения проект за изграждане на зона за отдих до река Тополница, местността "Медет" от ръководството на община Златица, или е просто поредния начин да бъдат използвани и изразходвани 600 хиляди лева от определени и предопределени фирми, обагрени в червени краски, без мисъл за целесъобразност, без никакъв смисъл, въобще без никакво здравомислие?!?... Просто да се приберат едни пари от едни хора и да се бият в гърдите общинарите, че видиш ли печелят европейски проекти и подобряват жизнената среда на града ни?!?