03 октомври 2008

АРХИВЪТ НА ОБЩИНА ЗЛАТИЦА


Ето как изглежа архивът на Община Златица след няколко поколения управляващи, а може би до това състояние е бил доведен през последния 4-годишен мандат - за това само можем да гадаем. Тук се намират документите, които доказват граници, територии, обем, размери и всичко, както и да се казва по професионален начин, свързано с това да докажем границите на Общината ни, нейните територии общинска, частна, че и държавна собственост.
Техническа служба, Общинска собственост, Юрист на общината, Главен архитект, Секретар, Заместник кмет, Кмет и всички онези люде, образуващи ръкодовното тяло на общинската администрация са допуснали това да се случи. Какво заслужават.... Преценете сами. 

4 коментара:

Анонимен каза...

its good to know about it? where did you get that information?

Анонимен каза...

Това е престъпление! Виновните трябва да лежат зад решетките!

Анонимен каза...

Как е възможно това да се случи... Защо тези хора още са на свобода?

Анонимен каза...

Здравейте! Много се разстроих от тази гледка! Бих искала да ги попитам тези хора,"погрижили се" за този "Архив на Община Златица"-
Абе хора, вие тази стая за сметище ли я ползвате?! Това по-скоро прилича на "добре свършена работа" от страна на предишните управляващи!!! Та това е кощунство! Няма ли кой да оправи тази бъркотия?! Много се извинявам, но както е казал анонимния- хората причинили това на Община Златица са за затвор, (ако зависеше от мен) и не само! Затова искренно моля сегашните управляващи- Хора, моля ви, оправете тази кочина!