07 ноември 2008

В Община ЧЕЛОПЕЧ


КОЛОЕЗДАЧИТЕ СЕ СРЕЩНАХА С КМЕТА
На 16.10.20008 год. инж. Алекси Кесяков - кмет на община Челопеч прие състезателите от Клуб по приложно колоездене на среща-разговор. На тази среща присъстваха и членове на комисията „Спорт, туризъм...” към ОбС Челопеч. Отчетоха се крайните резултати от изтеклата 2008 спортно-състезателна година на Клуба и се набелязаха предстоящите за идната 2009 год.
Капитаните на двата отбора /възрастови групи/ връчиха на инж. Ал. Кесяков спечелените купи и медали от състезанието в гр. Силистра, който от своя страна изказа своето задоволство от спечелените награди и поздрави състезателите за завоюваните призови места.

СПОРТНИ ПРОЯВИ
Във връзка с графика за учебния процес на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” за 2008-ма година, на 10 октомври се проведе есенен крос с учениците от среден курс. Под ръководството на преподавателите по физическа култура Радка Ингилизова, Сашка Илиева и Дора Димитрова, мероприятието премина при изключително добра организация, с участието на всички ученици. Момичетата и момчетата показаха голяма отговорност, като се състезаваха като истински лекоатлети.

Отборът по лека атлетика към училището взе участие и в лекоатлетическия крос в Градската градина на град Пирдоп. На 17-ти октомври отново бе проведен ученически крос с учениците от 1 и 2 клас, организиран отново от Дора Димитрова и Александра Илиева, които изключително ентусиазирано, отговорно и организирано накараха най-малките ученици в училище да изживеят невероятно щастие от участието си.
Улицата пред училището бе огласена от детски смях и веселие, за което допринесе и слънчевото време.

ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”
с. Челопеч

Няма коментари: