01 април 2009

ВЕСИСЛАВА ПАНДЖЕРОВА е новият директор на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Челопеч

След специална тържествена церемония, проведена на 27 януари 2009-та година ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” с. Челопеч вече е с нов директор. Събитието бе двойно, тъй като парелелно с встъпването в длъжност на новата директорка, досегашната такава, неуморната Цветана Радева отбеляза своето
очаквано пенсиониране.
Щафетата отговорно бе предадена от едната на другата чаровна дама и от Началника на регионалния Инспекторат по образование София област Пламен Иванов, който връчи на г-жа Цветана Радева Почетен знак за нейната дългогодишна ползотворна работа и постигнатите високи резултати в сферата на образованието.
Поемайки отговорната длъжност директор на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” Челопеч, г-жа Весислава Панджерова се обърна към колектива на училището с думите:
„Ясно осъзнавам колко високо е „вдигната летвата” от г-жа Радева през годините. И тук днес, в първите часове на поетата отговорност да се грижа за училището, аз ви обещавам да следвам предначертаната линия и занапред със същите темпове на възход, защото продължавам да съм една от вас и съм убедена, че заедно бихме преодолели предизвикателствата в учителската професия много по-лесно...”
Инж. Ал. Кесяков връчи на г-жа Радева специално подбран за нея подарък - персонален компютър, от името на общината.

3 коментара:

Анонимен каза...

След отлично даваните съвети от нейната предшественичка Панджерова успя да погуби училището в Челопеч.

Анонимен каза...

Летвата,която вдигат двете интригантки се превърна в тояга,с която изгониха два бъдещи осми класа и един четвърти от училището в Челопеч.

Анонимен каза...

Интересно ми е Петя, дали ще качиш коментарите за твоите приятелки.