16 юни 2009

ЧЕСТИТО ЗАВЪРШВАНЕ НА НИКОЛАЙ ДИНЕВ

Скъпи Ники,
Ето, че дойде и твоят абитуриентски бал, който ще бъде един от най-красивите и незабравими празници
в живота ти!
Сега започва един нов етап, който ще бъде изпълнен с изненади и предизвикателства.
Отмина времето на веселите по детски игри и започва една нова за теб “игра” - примамлива и сложна. Предстои ти да изживееш много прекрасни мигове, ни и много горчивини. Приемай всяка трудност като изпитание и бъди устремен в сбъдването на мечтите си, гледай позитивно на всяко падане и приемай с усмивка неуспехите.
В моменти на колебание и несигурност се доверявай на вътрешния си глас и следвай своето разбиране за живота!
Знай, че “няма пряк път към мястото, където искаш да отидеш”, затова дерзай, вярвай в себе си и никога не позволявай на “онова, което не умееш, да пречи на това, което умееш!” Предстои ти да продължиш по пътя на знанието, затова стъпвай сигурно с високо вдигната глава - не се предавай, бъди целеустремен и ако
“съдбата ти затвори вратата - влез през прозореца”! Защото винаги има начин!
Като твое семейство ние винаги ще те подкрепяме и съветваме, а сега в този час искаме да ти кажем “Върви след нас - ние ще те водим”! Не бъди скромен и плах, защото скромността е за тези, които нямат други качества!
Бъди твърд! Бъди непоколебим! Бъди решителен!
Защото ти можеш!
Желаем ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света и човек, с когото да ги споделиш!
Пожелаваме ти от тук нататък чудни пътешествия и смели приключения! Винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение!
Пожелаваме ти пътека, която всеки ден да те води до прекрасно утре!

Няма коментари: