16 юни 2009

КОИ СА ТЕ?

На сакралната дата 13 май, Клуба на инвалидите в село Челопеч, община Челопеч, водени от своята Председателка Мария Илиева, стъпи на територията на хижа „Мургана”, собственост на Община Челопеч.
И понеже много от челопешките общинските съветници постоянно питат „Кои са тия, бе?” и явно не познават избирателите си, публикуваме фотография на тези онеправдани физически хора, но богати по душевност и по ум, който липсва у много наши политици и управляващи.

Парадоксите не свършват до тук!
Оказа се, че около половината от тези челопечани - членове на Клуба на инвалидите, не са посещавали хижа „Мургана”!? А тези, които не бяха вкусвали пържола, не ги споменаваме, защото е срам и резил за едно общество да се държи с родителите си по този начин.
Като изключим тези нелицеприятни факти, празникът премина в духа на туризма и приятелството, в разходки, песни и спомени.
За хубавата трапеза се погрижи Тодор Бантов - член на Клуба, а разходите за превоз и по посрещане на членовете се поеха от кмета инж. Алекси Кесяков.
Надявам се, че нашите онеправдани във физическо отношение граждани, са се забавлявали и са успели да забравят макар и за миг лошотията в живота си и своето нелеко положение!
Пламен КУНЧЕВ

Няма коментари: